Informatii si comenzi:   | 0723615002 | Solicita oferta

Blog

ULEI MOTOR CASTROL EDGE PROFESSIONAL 5W30

ULEI MOTOR CASTROL EDGE PROFESSIONAL 5W30
  • Postat in data de: 28-02-2017
  • De: StoAuto.ro
  • Nu exista comentarii

Uleiul perfect pentru volkswagenul tau !

Volkswagen recomanda castrol edge professional longlife iii 5w-30

Volkswagen continua colaborarea foarte buna cu inginerii de la castrol pentru pentru a realiza performantele maxime ale uleiului de motor si de a creste economia de combustibil autovehiculului dumneavoastra. Acesta este proiectat sa functioneze la performante optime folosind castrol edge professional. Acesta este motivul pentru vehiculul dumneavoastra este echipat inca din fabrica cu uleiul castrol.

Volkswagen recomanda folosirea castrol edge professional, atunci când efectuati servicii de mentenanta si intretinere dar si cand este nevoie sa completatati. Adresati-va consilierilor de la stoauto pentru a va da gratuit uleiul potrivit cu norma masinii dumneavoastra.

De ce sa folositi castrol edge professional long life iii 5w-30 ?

Castrol edge professional 5w30 amplificat cu titan fst ™ este gama cea mai puternica si avansata a tipului de ulei motor castrol . Titanium fst ™ schimba fizic modul in care uleiul se comporta sub presiune extrema pentru a forma tampoane absorbante de prevenire a contactului metal-metal in diferite viteze de rulare. Castrol edge professional scade frecarea si maximizeaza performantele motorului, mentinand in acelasi timp eficienta motorului. Puterea si cuplul motorului este mentinut între intervalele de service printr-un control sustinut al vascozitatii uleiului.

Asa cum castrol edge 5w30 professional a fost co-proiectat special pentru intervalele de service long life volkswagen, acesta ajuta la reducerea costurilor de functionare volkswagenului dumneavoastra. De asemenea, culuarea verde a ulei castrol este creata pentru reducerea amprentei de carbon, si uzandul mai bine pentru mediul înconjurator. Castrol clean performance technology ™ menyine eficienta echipamentelor motoare  in reducerea emisiilor.
40 la suta din masini au nevoie de completarea uleiului.

Nivelul uleiului tau este corect?

Verificati nivelul uleiului in mod regulat pentru a mentine performanta motorului intre  intervalele de service. In cazul în care partea de sus este uscata este necesar completarea cu ulei. Cu exigentele conditiillor de conducere de astazi, este mai important decat oricand verificarea uleiul regulat
daca asteptati pana când lampa de ulei se aprinde este adesea prea tarziu intotdeauna respectati norma si specificarea corecta a tipului de ulei necesar masinii dumneavoastra.

Nivelul scazut de ulei sau completarea cu ulei gresit poate provoca deteriorarea motorului

Scrie o recenzie

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii