Informatii si comenzi:   | 0723615002 | Solicita oferta

Blog

DIESELGATE - verificare dupa seria de caroserie a modelelor VW afectate de scandalul poluarii

DIESELGATE - verificare dupa seria de caroserie a modelelor VW afectate de scandalul poluarii
  • Postat in data de: 28-02-2017
  • De: StoAuto.ro
  • 1 comentarii

Daca conduceti un autoturism diesel vw audi seat sau skoda puteti verifica acum dupa seria de caroserie sau seria vin daca sunteti unul dintre propietarii unui model denumit si "dieselgate".

Va vom explica cum puteti verifica acest lucru si care va sunt drepturile. In romania se preconizeaza ca sunt afectate aproximativ 100.000 de masini dintre care mai mult de jumatate sunt masinile vw iar in maxim cateva saptamani majoritatea propietarilor urmeaza sa fie contactati de volkswagen group. Cu toate acestea daca vreti sa fiti siguri ca veti fi apelati veti putea face acest lucru introducand seria de caroserie formata din 17 cifre/litere sub forma wvwzzz1jz23456789 in linkul de mai jos:
- verificare pentru propietarii de volkswagen
- verificare pentru propietarii de audi
- verificare pentru propietarii de skoda
- verificare pentru propietarii de seat

Daca sunteti propietarul unei masini afectate veti fi contactat in cel mai scurt timp de volkswagen group si indrumati spre cel mai apropiat dealer pentru remedierea problemei. Legea va avantajeaza ca la imobilizarea masinii pe o perioada mai lunga de timp pentru inlocuirea acestor piese auto originale volkswagen sa primiti o masina de schimb. Nu va grabiti sa va inghesuiti la dealer deoarece volkswagen group asigura ca aceasta problema nu agraveaza functionarea tehnica a masinilor dumneavoastra.

Care este linkul de introducere a seriei de sasiu pentru verificare?

Scrie o recenzie

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii