Informatii si comenzi:   | 0723615002 | Solicita oferta

Blog

De ce sa folosesti doar piese auto originale pentru BMW

De ce sa folosesti doar piese auto originale pentru BMW
  • Postat in data de: 16-05-2017
  • De: StoAuto.ro
  • Nu exista comentarii

In fiecare zi, BMW-ul tau iti ofera performanta inalta, asa ca daca este sa ramana cu adevarat functional, ar trebui sa existe o interactiune perfecta intre toate piesele acestuia. De aceea ar trebui sa alegi tot timpul piese auto originale pentru BMW. Performanta perfecta nu poate fi atinsa decat daca toate piesele se potrivesc perfect cu cerintele fiecarui model individual de BMW. Asa se obtine calitate de top si siguranta optima. Folosirea pieselor auto originale pentru BMW este foarte importanta in cazul in care iti doresti ca BMW-ul sa ramana BMW in adevaratul sens al cuvantului.

Precizie si functionalitate pana la ultimul detaliu: Piesele auto originale de BMW sunt subiectul pentru aceleasi standarde de calitate ca si vehiculele BMW in sine, de la planurile de constructie pana la asigurarea calitatii. Precizia si constructia de inalta calitate a fiecarei piese auto originale de BMW garanteaza ca toate componentele din BMW-ul tau vor functiona impreuna perfect, pentru performanta optima, siguranta maxima si longevitate.

La noi poti gasi orice piesa auto originala iti doresti pentru BMW. Cele mai uzuale piese fiind:

Placute de frana BMW

Indiferent de vreme, placutele de frana pentru BMW ofera o performanta excelenta de franare cu siguranta maxima pe o anumita durata de viata destul de mare. Materialele si functiile sunt realizate special pentru a complementa sistmele moderne de control al dinamicii de conducere din BMW, cum ar fi ABS-ul si DSC-ul. Materialul placutelor de frana se adpteaza cu caracteristicile placutelor de frana si le pastreaza forma chiar si la temperaturi foarte ridicate. Placutele fac mult mai mult decat satisfacerea cerintelor legii, fiind subiecte ale numeroaselor teste si trecand de verificarile de calitate efectuate dupa inceputul productie.

Discuri de frana BMW

Discurile de frana BMW si componentele individuale ale unitatii franelor functioneaza impreuna perfect pentru a garanta un nivel inalt de performanta a franarii si sisguranta. ABS-ul BMW-ului tau este exact dimensionat pentru folosirea discurilor de frana. Decelerarea superioara a franei se datoreaza partial datorita diametrului mare de ale discurilor de frana, ce sunt calcualate cu precizie pentru fiecare model de BMW. Exista reguli stricte in ceea ce priveste dimensiunea si toleranta garantatade forma geometrica exacta. Datorita combinatiei speciale ale materialelor, discurile de frana BMW sunt in special durabile si rezistente.

Filtru de aer BMW

Filtrul de aer BMW este cu precizie produs pentru motoarele de BMW si le ofera cantitatea potrivita de aer purificat. Hartia filtrului are proeminente speciale in ea care mentin faldurile departe si permit o asimilare de praf optima. O constructie a filtrului inteligenta in special realizata pentru motor, inseamna ca filtrul de aer absoarbe pana la 99% din impuritati. Acest lucru permite o performanta deplina a motorului si valori de consum mici pe distante de 60.000 pana la 100.000 de kiometri. Filtrul de plastic determina de asemenea protectia si in fata elementelor externe si poate rezista cu usurinta la temperaturi foart joase cat si foarte ridicate.

Scrie o recenzie

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii